Natisni

Melita Miš Strgar

Melita Miš StrgarMelita Miš Strgar iz Arboretuma Volčji Potok odgovarja na vaša vprašanja v zvezi z nego in vzgojo okrasnih rastlin za dom in vrt.

Melita Miš Strgar, univ.dipl.ing.agr. je že skoraj dve desetletji zaposlena v Arboretumu Volčji Potok. Sodelovala je pri več kot 300 prispevkih o vzgoji in negi rastlin na različnih TV postajah.

 

Vprašanja in odgovori

4.5.2009
26.3.2009
Vprašajte nas
Trusted brand
Družini prijazno podjetje

Vprašajte strokovnjakinjo

Melita Miš Strgar

Melita Miš Strgar iz Arboretuma Volčji Potok bo odgovarjala na vaša vprašanja v zvezi z nego in vzgojo okrasnih rastlin za dom in vrt.

Preko spodnjega obrazca ji lahko zastavite vprašanje.

Melita Miš Strgar

Stran1

 
 
Zlati Netko
Srebrni Netko

Pravila in pogoji

Odgovor našega strokovnjaka bo, hkrati z vašim vprašanjem, objavljen na spletni strani Uživajmo zdravo, v rubriki Strokovnjak svetuje. Naključno izbrana vprašanja in odgovore objavljamo tudi v reviji Uživajmo zdravo, ki v tiskani obliki izhaja štirikrat letno. Strokovnjaki ne odgovarjajo neposredno na vaš elektronski naslov.

Uredništvo spletnega mesta si pridržuje pravico da neprimerna ali vprašanja, na katera so strokovnjaki že podali odgovor, izloči iz baze vprašanj. Rubrika je informativne narave in ne more nadomestiti obiska ustreznega specialista.